Certifierad Rosenterapeut & Klassisk Massageterapeut, Stockholm
 

De första två böckerna, ”Hela Du – Kropp Huvud Känsla” och ”Våga andas ut”, är baserade på mina erfarenheter som Kroppsterapeut. Först som massageterapeut och sedan 1996 även som Rosenterapeut. Hösten 2022 publicerades ”Vara dom vi är”. Där berättar gamla och nya Rosenterapeuter om de första 40 åren av Rosenmetoden i Sverige. 

”Hela Du – Kropp Huvud Känsla” har blivit översatt till engelska ”The Whole You – Body Mind Feeling”. Samtliga finns att köpa här i webshopen eller hos de olika nätbokhandlarna, den översatta även på amazon.com

Här finns en artikel i Friskvårdsmagasinet 2015

Kreativa uttryck

Att bli sedd, hörd och berörd är livsviktigt. Det vet vi, det är vetenskapligt bevisat. Ett barn som inte får beröring dör.
När jag under längre perioder får följa människorna jag möter på min bänk, när jag får uppleva hur förändringen verkar – inifrån och ut – då märker jag också något annat som förr eller senare väcks genom beröringen. Läs mer…

Att dela med dig till andra – 
av dig

Det är viktigt för oss alla, något djupt mänskligt, att dela med oss av dem vi är. Själva kan vi vara medvetna om en viss känsla inom oss, men andra märker den inte om vi inte visar den. Om vi blivit skadade eller sårade tidigare i livet blir försvaret kvar, även om det inte längre behövs, och ligger i vägen för närheten till andra. 
Läs mer…